Varer for i alt DKK 0,-


Lovebugs® er lidt af en kærlighedserklæring

Tøj fra Lovebugs® er skabt i kærlighed til børn og i erkendelse af, at børn er en skøn blanding af små, søde væsener og krævende kravl. Tøjet giver plads til det hele - til leg og til liv, til fest og til fjumseri. Det er blødt, komfortabelt og moderne. Børn elsker det, og du vil elske at se dem i det.

Tøj, børn elsker

Lovebugs® er designet og produceret af Lise Dons. Som mor til 5 børn har hun stor erfaring med børnetøj og børns indsigelser:

”Den trøje kradser”. ”Jeg kan ikke lukke knappen i de bukser selv”. Eller ”Hvorfor skal jakken sidde så stramt”…. Det er ord, de fleste forældre genkender.

Tøj fra Lovebugs® tager højde for børns krav til tøj. Det er fremstillet i lækre materialer, der føles behagelige og bløde mod kroppen. Designet giver masser af bevægelsesfrihed, og der er i alle detaljer tænkt ekstra over at gøre det nemt for børnene selv at tage tøjet af og på. 

 


Tøj, du vil elske at se dit barn i

Tøjet er designet til børn i alderen 3-10 år. Stilen er enkel og grundfarven grå kontrasteret med farver og detaljer, der afspejler tendenser i tiden

– f.eks. kulørte knapper, print og applikationer - altsammen i høj kvalitet.

Tøjet skal kunne holde til leg og til vask og stadig være pænt og rart at have på, når det er blevet vasket og brugt igen og igen og igen ….


Lovebugs

Parkvænget 24
2920 Charlottenlund

CVR: 34609004

Tel: 61 61 14 43  
mail@lovebugs.dk